Login


Register | Recover Password
 

Service

In- en verkoop personen-, bedrijfswagens en 4 x 4

U kunt bij ons terecht voor alle merken auto’s zowel nieuw als gebruikt.

Onderhoud en reparatie

In onze moderne werkplaats voeren wij vakkundig onderhoud en reparatie uit aan alle merken auto’s. Wij zijn ook in staat om storingen op te sporen en het motormanagement uit te lezen. De delen die vervangen worden, worden keurig door ons bewaard zodat u kunt zien waarom zij vervangen zijn. U wordt vantevoren gebeld over de kosten van de reparatie  zodat u niet voor onverwachte uitgaven komt te staan. Daarnaast ontvangt u een gespecificeerde rekening zodat u precies weet wat er vervangen en bij- of aangevuld is en welke werkzaamheden er verricht zijn.

APK

Ons bedrijf is ingericht voor APK voor lichte voertuigen tot 3500 kg. Maar wij verzorgen ook graag de APK voor zwaardere voertuigen voor u zodat u tijd bespaart voor een eventuele reparatie en APK.

4 x 4

Voor de reparatie, het onderhoud en de APK voor de 4×4 bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u een bepaalde uitvoering 4×4 aarzel dan niet en laat het ons even weten, wij helpen u graag verder.

Restauratie

Uw auto kan door ons naar wens, geheel of gedeeltelijk, gerestaureerd worden. Voor een correcte prijsopgave is het dan wel van belang om de auto even gezien te hebben. Kom gerust even langs of bel even.

Maatwerk

Wilt u graag:

  • een andere laadbak op het chassis van uw bestelwagen?
  • een aanpassing aan uw aanhanger, werktuig, of tractor?
  • een aanpassing van de laadbak van uw 4×4 (bijv. schorhaken en houten vloer)?

Geen probleem! Wij maken deze aanpassing graag voor u. Ook hiervoor geldt dat wij voor een correcte prijsopgave het object graag even willen zien. Kom dus gerust even langs of bel even.